Peltikaton maalaus Kuopiossa

Peltikaton maalaus lisää katon käyttöikää sekä vähentää katon käyttökustannuksia sen elinkaaren aikana.

Pidennä peltikaton elinkaarta

Suomen olosuhteissa peltikatto joutuu todella kovalle rasitukselle. Peltiin kohdistuvan rasituksen myötä se menettää suojaavan kalvon ja alkaa ruostua. Ajan kuluessa ruostuminen aiheuttaa kattopintaan vuotavan reiän. Huollon laiminlyönnin lisäksi yleinen syy peltikattojen vaurioille, kuten ruostumiselle ovat väärin tehdyt asennukset ja käsittelyt. Tästä johtuen peltikatosta kannattaa pitää hyvää huolta. Huoltamalla maalipintaa tasaisin väliajoin, voidaan kalliin kattoremontin ajankohtaa siirtää vuosilla eteenpäin. Peltikaton maalauksella saadaan katolle uusittua suojaava ja peittävä pinta.

Savon Rakentava

Kodin säännölliset huoltotoimenpiteet pitävät hintavat remontit kaukana

Kodin ulkoisten pintojen on tarkoitus suojata kaikkea niiden sisäpuolella olevaa Suomen vaihtelevilta ja kuluttavilta sääolosuhteilta mikä on mahdottomuus, jos pintoja ei huolla. Huoltamaton katto, seinät sekä maalipinta tulee tiensä päähän jopa jo kymmeniä vuosia ennen aikojaan. Säännöllisten huoltotoimenpiteiden avulla voit siis säästää sievoisen summan rahaa, ja käyttää eurot vaikkapa lomamatkaan Espanjan auringon alle. 

Mikäli esimerkiksi katolla ei ole kukaan käynyt vuosikymmeniin, ei ole syytä ihmetellä huoneistoissa häiritsevää homeongelmaa kun kosteus on päässyt vuotavasta vesikatosta läpi kodin rakenteisiin, on edessä pääsääntöisesti aina mittavampi vesikattoremontti. Vaikka pieniä vuotoja on hankala havaita, huomaa ammattilainen korjauksen tarpeessa olevat kohdat säännöllisen kattotarkastuksen tai vaikkapa pinnoituksen yhteydessä ennen kuin ne ehtivät aiheuttaa suuremman ja kalliimman ongelman.

Pidämme kodistasi huolta kuin omastamme

Oma koti on tärkeä paikka. Sinne kutsutaan ystävät, perheenjäsenet sekä uudet tuttavuudet. Kodin säännöllinen kunnossapito on fiksua, sillä esimerkiksi ulkoverhousremontti on loistava tapa nostaa asunnon arvoa. Tiili- tai peltikaton pinnoituksella taas voidaan pidentää katon käyttöikää useilla vuosilla, ja julkisivumaalauksella tehdä vanhastakin jälleen uuden näköinen.

Huolehdimme kuopiolaisten kotien katoista, seinistä, ovista sekä ikkunoista, jotta jokaisella on hyvä olla. Missiomme on tehdä asumisesta mukavaa ja turvallista vuoden jokaisena päivänä. Olemme myös BMI Ormaxin valtuuttama paikallinen pinnoittaja Pohjois-Savossa.

Kuopion luotettavin kumppani kaikille kodeille

Oli kyse sitten omakotitalosta, rivitaloasunnosta tai mökistä kauniin järven rannalla, pidämme siitä huolta avaimet käteen -periaattella. Luotamme ammattitaitoomme sekä rehelliseen ja ripeään työotteeseen, joka mahdollistaa sujuvan yhteistyön kanssamme. Kuten sanomme, joka ihteesä luottaa, se kykysä tuploo. Tarjoamme kestäviä, kustannustehokkaita sekä luotettavia ratkaisuja jokaisen kodinomistajan tarpeisiin räätälöitynä.

Meiltä saat niin edulliset täsmäkorjaukset kuin mittavammat remontitkin jo 10 vuoden kokemuksella kera loistavan palvelun. Haluamme nähdä hymysi onnistuneen remontin jälkeen. Thdomme luoda positiivisen asiakaspalvelukokemuksen, joka jää mieleen. Asiakkaidemme tyytyväisyys on aina ollut toimintamme lähtökohta ja päämäärä vähempään emme tyydy.