Valitse Savon Rakentava tekemään kattoremonttisi Kuopiossa

Huolehdimme kuopiolaisten kotien katoista, seinistä, ovista sekä ikkunoista, jotta jokaisella on hyvä olla. Missiomme on tehdä asumisesta mukavaa ja turvallista vuoden jokaisena päivänä.

Tarkista katon kunto säännöllisesti

Katon kuntoa tulisi tarkkailla säännöllisesti: tarkistaminen keväisin ja syksyisin paljastaa ongelmakohdat ajoissa, ennen kuin pahempaa vahinkoa ehtii syntyä. Katteen, rännien, läpivientien ja kiinnityksen tarkistamisen lisäksi muista käydä myös välikatolla. Varmista lisäksi katon kulkuteiden sekä lumiesteiden kunto.

Katon huonosta kunnosta kertoo mm. vuodot, ummehtunut haju, halkeamat, löysät naulat/ruuvit, ruostejäljet ja kasvustot katolla. Katon käyttöikä on harvoin yli 40 vuotta. Jos kattoremontista on yli 30 vuotta, on korkea aika pyytää ammattilainen tarkistamaan katon kunto. Ajoissa teetettynä remontti tulee halvemmaksi kuin vaurioiden jo ilmettyä.

 

Pyydä paikalle kattoasiantuntija

Jos olet epävarma kattosi kunnosta, pyydä Savon Rakentavan kattoasiantuntija paikan päälle. Teemme kattojen kuntoarviota ympärivuoden, niistä noin puolet johtaa jonkinasteisiin korjaustoimenpiteisiin. Käynti on ilmainen eikä velvoita sinua mihinkään. Jos remontin tarvetta ilmenee, saat samalla tarjouksen remontista.

Savon Rakentava

Kodin säännölliset huoltotoimenpiteet pitävät hintavat remontit kaukana

Kodin ulkoisten pintojen on tarkoitus suojata kaikkea niiden sisäpuolella olevaa Suomen vaihtelevilta ja kuluttavilta sääolosuhteilta mikä on mahdottomuus, jos pintoja ei huolla. Huoltamaton katto, seinät sekä maalipinta tulee tiensä päähän jopa jo kymmeniä vuosia ennen aikojaan. Säännöllisten huoltotoimenpiteiden avulla voit siis säästää sievoisen summan rahaa, ja käyttää eurot vaikkapa lomamatkaan Espanjan auringon alle. 

Mikäli esimerkiksi katolla ei ole kukaan käynyt vuosikymmeniin, ei ole syytä ihmetellä huoneistoissa häiritsevää homeongelmaa kun kosteus on päässyt vuotavasta vesikatosta läpi kodin rakenteisiin, on edessä pääsääntöisesti aina mittavampi vesikattoremontti. Vaikka pieniä vuotoja on hankala havaita, huomaa ammattilainen korjauksen tarpeessa olevat kohdat säännöllisen kattotarkastuksen tai vaikkapa pinnoituksen yhteydessä ennen kuin ne ehtivät aiheuttaa suuremman ja kalliimman ongelman.

Me alan asiantuntijoina tiedämme, mikä on paras ratkaisu

Mikä materiaali olisi fiksuinta vaihtaa vanhan tilalle, tai milloin on paras ajankohta kattoremontille? Kun luotat ammattitaitoomme, ei kaikkeen tarvitse etsiä vastausta itse. Me teemme sen, minkä me osaamme parhaiten, jotta sinä voit viettää aikaa perheesi kanssa tai rakkaan harrastuksen parissa. 

Me Savon Rakentavalla olemme alan asiantuntijoita vuosien kokemuksella tunnemme värit, materiaalit sekä työvaiheet ja -välineet kuin omat taskumme. Voit kysyä meiltä rohkeasti neuvoa tai näkemystä tilanteeseen, joka kaipaa kustannustehokasta ja järkevää ratkaisua. Olemme täällä sitä varten, ettei yksikään Kuopion peltikatto pääse ruostumaan tai maalipinta repsottamaan. 

Ei ole tapaistamme tarjota kalleinta ja uusinta, vaan tehdä kestäviä päätöksiä, jotka ratkaisevat kotisi ongelman parhaiten. Säännöllisellä huolenpidolla on mahdollista ehkäistä ennenaikaisia, mittavia remontteja, joten annamme sinulle aina ajankohtaiset ohjeet kotisi kunnossapitoon. Oletko valmis antamaan kodillesi sen ansaitsemaa huolenpitoa? Mahtavaa, niin olemme mekin!

Kuopion luotettavin kumppani kaikille kodeille

Oli kyse sitten omakotitalosta, rivitaloasunnosta tai mökistä kauniin järven rannalla, pidämme siitä huolta avaimet käteen -periaattella. Luotamme ammattitaitoomme sekä rehelliseen ja ripeään työotteeseen, joka mahdollistaa sujuvan yhteistyön kanssamme. Kuten sanomme, joka ihteesä luottaa, se kykysä tuploo. Tarjoamme kestäviä, kustannustehokkaita sekä luotettavia ratkaisuja jokaisen kodinomistajan tarpeisiin räätälöitynä.

Meiltä saat niin edulliset täsmäkorjaukset kuin mittavammat remontitkin jo 10 vuoden kokemuksella kera loistavan palvelun. Haluamme nähdä hymysi onnistuneen remontin jälkeen. Thdomme luoda positiivisen asiakaspalvelukokemuksen, joka jää mieleen. Asiakkaidemme tyytyväisyys on aina ollut toimintamme lähtökohta ja päämäärä vähempään emme tyydy.