Laadukkaiden aurinkopaneelien asennus ja myynti Kuopiossa

Hankkimalla omat aurinkopaneelit, voit säästää rahaa ja ympäristöä. Meiltä saat taloosi valmiiksi tehdyt pakettiratkaisut, että aurinkopaneeleihin investointi on sinulle helppoa.

Nauti aurinkopaneelien tuotoista kymmeniä vuosia

Aurinkopaneeleiden avulla voit ottaa talteen ja muuttaa luonnon omaa aurinkoenergiaa sähköksi. Sillä sähköllä voit lämmittää ja valaista kotisi vaivattomasti! Lisää omavaraisuutta aurinkopaneelien avulla, ja tee merkittävä ekoteko.

 

Saatat tuottaa aurinkoenergiaa enemmän kuin käytät sitä, jolloin voit varastoida sen. Jos sinulla ei ole mahdollista varastoida sähköä, voit myydä ylimääräisen sähkön sähköyhtiölle.

Aurinkopaneelit jokaiselle katolle

Aurinkopaneeli sopii katon muodoista huolimatta jokaiselle katolle. Ne sulautuvat niin hyvin katolle, että ovat lähes huomaamattomia. Paneeleista ei myöskään koidu ääni- tai hajuhaittoja.

Aurinkopaneelijärjestelmä vaatii vain vähän huoltoa, eli aika ajoin olevat tarkistukset riittävät. Järjestelmän tarkistuksenkin voi tehdä helposti verkon kautta tai invertterin näytöltä.

Mitä asiakkaamme kertovat?

Hanki paneelisi ScanOfficen Aurinkopartnerilta

Asennamme aurinkopaneelipakettimme Pohjois-Euroopan suurimman maahantuojan – ScanOfficen valtuuttamana asennusliikkeenä.

Meiltä ScanOfficen Aurinkopartnerina saat aurinkovoimalasi ammattitaidolla asennettuna koko Pohjois-Savossa!

Lue lisää ScanOfficen nettisivuilta alla olevasta painikkeesta.

Mitä asiakkaamme kertovat?

Tuotteet

Miksi valita meidät

Meiltä löydät markkinoiden laadukkaimmat Tier-1 luokkaan hyväksyttyjen aurinkopaneelivalmistajien tuotteet.

Hintamme on markkinoilla erittäin kilpailukykyinen, eli meiltä voit ostaa reiluun hintaan!

Hintamme on markkinoilla erittäin kilpailukykyinen, eli meiltä voit ostaa reiluun hintaan!

Toimimme Pohjois-Savon paikallisena toimijana ja tarjoamme valmiita avaimet käteen pakettiratkaisuja.

Toimimme Pohjois-Savon paikallisena toimijana ja tarjoamme valmiita avaimet käteen pakettiratkaisuja.

Myymme aurinkopaneelit 100% tyytyväisyystakuulla, eli saat meiltä täyden takuun ostoksillesi.

Hae rahoitusta

Aurinkoeneriajärjestelmä on suuri investointi, johon olisi hyvä hankkia rahoitus mukaan.

Hae OP rahoitus painamalla alla olevasta painikkeesta.

Savon Rakentava

Kodin säännölliset huoltotoimenpiteet pitävät hintavat remontit kaukana

Kodin ulkoisten pintojen on tarkoitus suojata kaikkea niiden sisäpuolella olevaa Suomen vaihtelevilta ja kuluttavilta sääolosuhteilta mikä on mahdottomuus, jos pintoja ei huolla. Huoltamaton katto, seinät sekä maalipinta tulee tiensä päähän jopa jo kymmeniä vuosia ennen aikojaan. Säännöllisten huoltotoimenpiteiden avulla voit siis säästää sievoisen summan rahaa, ja käyttää eurot vaikkapa lomamatkaan Espanjan auringon alle. 

Mikäli esimerkiksi katolla ei ole kukaan käynyt vuosikymmeniin, ei ole syytä ihmetellä huoneistoissa häiritsevää homeongelmaa kun kosteus on päässyt vuotavasta vesikatosta läpi kodin rakenteisiin, on edessä pääsääntöisesti aina mittavampi vesikattoremontti. Vaikka pieniä vuotoja on hankala havaita, huomaa ammattilainen korjauksen tarpeessa olevat kohdat säännöllisen kattotarkastuksen tai vaikkapa pinnoituksen yhteydessä ennen kuin ne ehtivät aiheuttaa suuremman ja kalliimman ongelman.

Me alan asiantuntijoina tiedämme, mikä on paras ratkaisu

Mikä materiaali olisi fiksuinta vaihtaa vanhan tilalle, tai milloin on paras ajankohta kattoremontille? Kun luotat ammattitaitoomme, ei kaikkeen tarvitse etsiä vastausta itse. Me teemme sen, minkä me osaamme parhaiten, jotta sinä voit viettää aikaa perheesi kanssa tai rakkaan harrastuksen parissa. 

Me Savon Rakentavalla olemme alan asiantuntijoita vuosien kokemuksella tunnemme värit, materiaalit sekä työvaiheet ja -välineet kuin omat taskumme. Voit kysyä meiltä rohkeasti neuvoa tai näkemystä tilanteeseen, joka kaipaa kustannustehokasta ja järkevää ratkaisua. Olemme täällä sitä varten, ettei yksikään Kuopion peltikatto pääse ruostumaan tai maalipinta repsottamaan. 

Ei ole tapaistamme tarjota kalleinta ja uusinta, vaan tehdä kestäviä päätöksiä, jotka ratkaisevat kotisi ongelman parhaiten. Säännöllisellä huolenpidolla on mahdollista ehkäistä ennenaikaisia, mittavia remontteja, joten annamme sinulle aina ajankohtaiset ohjeet kotisi kunnossapitoon. Oletko valmis antamaan kodillesi sen ansaitsemaa huolenpitoa? Mahtavaa, niin olemme mekin!

Kuopion luotettavin kumppani kaikille kodeille

Oli kyse sitten omakotitalosta, rivitaloasunnosta tai mökistä kauniin järven rannalla, pidämme siitä huolta avaimet käteen -periaattella. Luotamme ammattitaitoomme sekä rehelliseen ja ripeään työotteeseen, joka mahdollistaa sujuvan yhteistyön kanssamme. Kuten sanomme, joka ihteesä luottaa, se kykysä tuploo. Tarjoamme kestäviä, kustannustehokkaita sekä luotettavia ratkaisuja jokaisen kodinomistajan tarpeisiin räätälöitynä.

Meiltä saat niin edulliset täsmäkorjaukset kuin mittavammat remontitkin jo 10 vuoden kokemuksella kera loistavan palvelun. Haluamme nähdä hymysi onnistuneen remontin jälkeen. Thdomme luoda positiivisen asiakaspalvelukokemuksen, joka jää mieleen. Asiakkaidemme tyytyväisyys on aina ollut toimintamme lähtökohta ja päämäärä vähempään emme tyydy.