Tiilikattojen pinnoitukset Kuopiossa

Tiilikaton pinnoituksella voidaan varmistaa tiilikaton helppohoitoisuus ja kaunis ulkonäkö vuosiksi eteenpäin. Tiilikaton pinnoitus tarkoittaa arkikielessä tiilikaton maalauskäsittelyä.

Pinnoita tiilikattosi markkinoiden ainoalla valmistajan hyväksymällä BMI Ormax Pro -pinnoitteella

Tiilikaton pinnoituksella voidaan varmistaa tiilikaton helppohoitoisuus ja kaunis ulkonäkö vuosiksi eteenpäin. Tiilikaton pinnoitus tarkoittaa arkikielessä tiilikaton maalauskäsittelyä. Ammattilaisen tekemä pinnoitus suunnitellaan huolellisesti ja toteutetaan vain ammattilaisten käyttöön valmistetulla BMI Ormax Pro -pinnoiteaineella. Katon pinnoitus pidentää sen elinkaarta merkittävästi ja on hyvä vaihtoehto kattoremontille, mikäli katon alusrakenteet ovat kunnossa.

Pinnotettaessa BMI Ormax -tiilikatetta, on tärkeää, että se tehdään ainoastaan valmistajan hyväksymällä tuotteella takuun jatkumisen varmistamiseksi. Mikäli tiilikatto käsitellään aineella, joka aiheuttaa siihen kemiallista rasitusta, raukeaa tiilikaton takuu. Olemme BMI Ormaxin valtuuttama paikallinen pinnoittaja Pohjois-Savossa. Saat meiltä siis BMI Ormax -tiilikatteelle sopivan, ainoan valmistajan hyväksymän kattopinnoitteen.

Savon Rakentava

Kodin säännölliset huoltotoimenpiteet pitävät hintavat remontit kaukana

Kodin ulkoisten pintojen on tarkoitus suojata kaikkea niiden sisäpuolella olevaa Suomen vaihtelevilta ja kuluttavilta sääolosuhteilta mikä on mahdottomuus, jos pintoja ei huolla. Huoltamaton katto, seinät sekä maalipinta tulee tiensä päähän jopa jo kymmeniä vuosia ennen aikojaan. Säännöllisten huoltotoimenpiteiden avulla voit siis säästää sievoisen summan rahaa, ja käyttää eurot vaikkapa lomamatkaan Espanjan auringon alle. 

Mikäli esimerkiksi katolla ei ole kukaan käynyt vuosikymmeniin, ei ole syytä ihmetellä huoneistoissa häiritsevää homeongelmaa kun kosteus on päässyt vuotavasta vesikatosta läpi kodin rakenteisiin, on edessä pääsääntöisesti aina mittavampi vesikattoremontti. Vaikka pieniä vuotoja on hankala havaita, huomaa ammattilainen korjauksen tarpeessa olevat kohdat säännöllisen kattotarkastuksen tai vaikkapa pinnoituksen yhteydessä ennen kuin ne ehtivät aiheuttaa suuremman ja kalliimman ongelman.

Pidämme kodistasi huolta kuin omastamme

Oma koti on tärkeä paikka. Sinne kutsutaan ystävät, perheenjäsenet sekä uudet tuttavuudet. Kodin säännöllinen kunnossapito on fiksua, sillä esimerkiksi ulkoverhousremontti on loistava tapa nostaa asunnon arvoa. Tiili- tai peltikaton pinnoituksella taas voidaan pidentää katon käyttöikää useilla vuosilla, ja julkisivumaalauksella tehdä vanhastakin jälleen uuden näköinen.

Huolehdimme kuopiolaisten kotien katoista, seinistä, ovista sekä ikkunoista, jotta jokaisella on hyvä olla. Missiomme on tehdä asumisesta mukavaa ja turvallista vuoden jokaisena päivänä. Olemme myös BMI Ormaxin valtuuttama paikallinen pinnoittaja Pohjois-Savossa.

Kuopion luotettavin kumppani kaikille kodeille

Oli kyse sitten omakotitalosta, rivitaloasunnosta tai mökistä kauniin järven rannalla, pidämme siitä huolta avaimet käteen -periaattella. Luotamme ammattitaitoomme sekä rehelliseen ja ripeään työotteeseen, joka mahdollistaa sujuvan yhteistyön kanssamme. Kuten sanomme, joka ihteesä luottaa, se kykysä tuploo. Tarjoamme kestäviä, kustannustehokkaita sekä luotettavia ratkaisuja jokaisen kodinomistajan tarpeisiin räätälöitynä.

Meiltä saat niin edulliset täsmäkorjaukset kuin mittavammat remontitkin jo 10 vuoden kokemuksella kera loistavan palvelun. Haluamme nähdä hymysi onnistuneen remontin jälkeen. Thdomme luoda positiivisen asiakaspalvelukokemuksen, joka jää mieleen. Asiakkaidemme tyytyväisyys on aina ollut toimintamme lähtökohta ja päämäärä vähempään emme tyydy.