1. Arvonnan järjestäjä:

Savon Rakentava

Y-tunnus 3189351-8

Jynkänmäenkatu 1 A 3, 70840 Kuopio

2. Arvontaan voivat osallistua Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan vain yhden kerran. Arvontaan eivät voi osallistua Savon Rakentava organisaatiossa työskentelevät henkilöt.

3. Arvontaan osallistumisaika on 05.03.2021 – 31.08.2021. Arvonta suoritetaan 30.09.2021 mennessä

4. Arvontaan osallistuja suostuu siihen, että järjestäjä voi ottaa yhteyttä arvontaan osallistuneeseen puhelimitse markkinointitarkoituksissa.

5. 3000 € arvoinen lahjakortti kattoremonttiin tai muuhun Savon Rakentavan kattohuoltopalveluun.

6. Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron arvonnan palkinnosta.

7. Palkintoa ei vaihdeta käteiseen rahaan.

8. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Järjestäjällä on oikeus julkaista arvonnan voittajan nimi ilman erillistä suostumusta ja korvausta. Arvonnan voittaja voidaan myös julkaista Savon Rakentavan medioissa, nettisivuilla, Facebookissa ja Instagramissa. Savon Rakentavalla on oikeus käyttää arvonnan voittajan tietoja omiin markkinointitarkoituksiin. Arvontaan osallistujien henkilötietoja käsitellään Savon Rakentavan tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.  Facebook ei ole arvonnassa mukana.

9. Nämä viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja samalla hyväksyvät nämä arvonnan säännöt. Osallistuminen ei edellytä ostamista ja järjestäjällä on oikeus sääntömuutoksiin.